O nouă concentrare economică autorizată de Consiliul Concurenței

2165
O nouă concentrare economică autorizată de Consiliul Concurenței - onouaconcentrareeconomicaautoriz-1601403892.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Koninklijke DSM N.V. intenționează să preia compania Erber Aktiengesellschaft.

Koninklijke DSM este o companie producătoare de substanțe chimice, specializată în științele vieții și științele materialelor. Filiala din România a grupului activează atât în industria alimentelor și a hranei pentru animale, cât și în industria produselor pentru îngrijire personală.

Erber este compania-mamă a Biomin Holding GmbH și Romer Labs Division Holding GmbH. Biomin activează în domeniul nutriției și sănătății animalelor, operațiunile acesteia constând în dezvoltarea și producția de aditivi furajeri, preamestecuri pentru hrana animalelor și furnizarea de servicii pentru îmbunătățirea randamentului animalelor. În România, grupul este prezent prin Biomin România SRL.

Romer furnizează, în principal, soluții de diagnostic, precum: truse de testare, monitorizarea igienei, materiale de referință, servicii analitice etc. în domeniul micotoxinelor, al alergenilor și în domeniul microbiologiei. Romer nu deține filiale în România, fiind prezentă doar prin vânzări pe teritoriul României.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6484 secunde