O navă moldovenească a primit interdicție pentru porturile Memorandumului de la Paris

168
O navă moldovenească a primit interdicție pentru porturile Memorandumului de la Paris - onavamoldoveneascaaprimitinterdi-1556896858.jpg

Articole de la același autor

Nava "Agios Rafail" a fost reținută de autoritățile portului Pula din Croația, pe data de 16 aprilie 2019. Aceasta este cea de-a treia detenție a unei nave, în porturile din zona Memorandumului de la Paris, în ultimele 36 de luni. "Agios Rafail" arborează pavilionul Moldovei, pavilion aflat pe lista neagră.


Pe viitor, navei îi va fi refuzat accesul în oricare port și ancorarea în orice zonă în care se aplică prevederile Memorandumului de la Paris, cu excepția porturilor și zonelor de ancoraj ale statul de pavilion. Măsura se aplică imediat ce nava va fi autorizată să părăsească portul Pula.


Întrucât "Agios Rafail" se află la prima sancțiune de acest fel, perioada de interdicție va dura trei luni.
Organizația Memorandumului de la Paris cuprinde administrații maritime din 27 de state, care acoperă zoneșle costiere ale Europei, și ale bazinului Atlanticului de Nord. Membrii săi actuali sunt: Belgia, Bulgaria, Canada, Croația, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Federația Rusă. Slovenia, Spania, Suedia și Marea Britanie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Mai 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 03 Mai 2019
Stire din Economie : Iată ce profit a obținut BRD
Pagina a fost generata in 0.7514 secunde