O măsură în beneficiul marinarilor români aflați la bordul navelor

6658
5
O măsură în beneficiul marinarilor români aflați la bordul navelor - omasurainbeneficiulmarinarilorro-1641408988.jpg

Articole de la același autor

Valabilitatea documentelor care atestă competențele necesare efectuării funcțiilor și valabilitatea certificatelor medicale și psihologice se prelungesc până la data de 30 iunie 2022, pentru personalul navigant maritim aflat la bordul navelor. Măsura a fost luată de Ministerul Transporturilor, la propunerea Autorității Navale Române, ca urmare a faptului că schimburile de echipaje se realizează cu mare dificultate din cauza închiderii granițelor sau anulării zborurilor către continentul european, pe timpul pandemiei Covid-19. 

Comentează știrea

Albu Ionel
6 ianuarie 2022
Acasa

O masura buna , dar noi vrem sa ajungem acasa !

Sindbad
6 ianuarie 2022
Mafia anti-marinari

O măsură bună doar pt armatori. Pot să forțeze marinarii să stea mai mult la bord, după prelungirea automata a documentelor, pretextand lipsa variantelor de schimb. De fapt e vorba doar de costuri. Corect ar fi ca documentele să fie prelungite doar la cererea navigatorului!

Giani
6 ianuarie 2022
Orlando

Înainte de pandemia SF a Europei, nu luați măsuri la fel ca cea prezentată mai sus. În beneficiul ,,marinarilor", să fi-ti voi ai dracu' , și va jurați pe ,,roșu" , că așa este, in beneficiul marinarilor. Sunteți retardati, mai ales că nu a-ți călcat în viața voastră pe o navă maritime. Sa va fie rușine...

Lucian
11 ianuarie 2022
O masura mafiota

Sunt oameni la bordul navelor de aproape un an si nu pot pleca acasa datorita porcariilor astea. Asta e inca o piedica!

Pz
25 ianuarie 2022
Yessss

ANR niste sclavi care mai mult ne incurca decat sa ne ajute.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4617 secunde