O, ce veste minunată! Firmele constănțene de top vor fi premiate pe 16 decembrie

158
O, ce veste minunată! Firmele constănțene de top vor fi premiate pe 16 decembrie - ocevesteminunatafirmeleconstante-1637868542.jpg

Articole de la același autor

Complexul Melody din Mamaia va găzdui, pe data de 16 decembrie 2021, festivitatea de decernare a premiilor și trofeelor în cadrul Topului județean al societăților din Constanța. Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a ajuns la cea de a XXVIII - a ediție.

La reuniune sunt invitate firmele clasate pe primele trei locuri în clasamentele întocmite pe baza rezultatelor economico-financiare înregistrate în anul 2020. Alături de oameni de afaceri și manageri, vor fi prezenți la eveniment: oficialități, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța, reprezentanți ai partenerilor și ai sponsorilor.

Din totalul de 31.655 societăți din județul Constanța, care au depus bilanțurile financiar – contabile pentru anul 2020, au fost selectate pentru Topul județean, în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologia aprobată de Comisia constituită la nivel național, un număr de 9.305 societăți. Pe primele trei locuri în acest top s-au clasat 1.501 de societăți.

În cadrul festivității va fi lansat Catalogul „Topul județean al societăților din județul Constanța", care cuprinde informații despre societățile clasate pe primele trei locuri, clasamentele cuprinzând primele 100 de firme, după cifra de afaceri și după profitul din exploatare, detalii despre cele 132 de firme care primesc trofee de excelență, pentru clasarea pe primul loc la ultimele cinci ediții ale Topului județean (2016, 2017, 2018, 2019, 2020).

Evenimentul se va desfășura cu respectarea reglementărilor legale sanitare, în vigoare la momentul desfășurării festivității.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.835 secunde