Nunți, cumătrii - totul se reia și în mod cert saloanele sunt luate cu asalt. Ai aflat de Stailer?

344


Măsurile restrictive impuse de pandemie încep să fie mai puține. Fie pentru că unii au trecut prin boală sau s-au imunizat, fie și pentru că nu poți pune la pământ o industrie întreagă, din această vară se reiau evenimentele. Nunți, botezuri, cumătrii, toate acestea vor fi rând pe rând motive pentru care veți înroși linia telefonică în încercarea de a vă programa la salon. Dar există o cale mai sigură și mai ușoară și aceasta este Stailer. 

Stailer este o platformă online lansată inițial pentru publicul clujean. Asta se întâmpla la finele anului trecut. În scurt timp a devenit se pare atât de apreciată și populară, încât tot mai mulți apelează la această metodă pentru a se programa la salon. Concret, doritorii de a merge la salon de înfrumusețare pot utiliza Stailer. 

Este gratuit! 

Nu este o perioadă de trial, ci efectiv așa funcționează această platformă. Căutați mai simplu lista cu saloanele din Timisoara, Iași, Cluj, București sau Oradea. Deocamdată doar aceste orașe sunt disponibile aici. Pentru fiecare salon înscris în platforma aceasta aveți și detalii trecute, de la locația exactă - cu indicații în Google Maps - și până la fotografii relevante, detalii despre orar, cât ar costa și ar dura o sesiune de masaj, tuns, epilat sau pentru ce anume optați.

Indiferent câte programări veți seta astfel, totul este gratuit. Spre exemplu o programare la salonul Amour nu vă costă nimic în plus, iar dacă anulați, procedura este una simplă. Totul se întâmplă simplu și rapid, online.

 

Căutați și rezervați, nebunia zilelor noastre 

Paradoxal, cu cât avem mai multe opțiuni, cu atât mai greu ne este când vine vorba de a alege o singură variantă. Așadar, nebunia zilelor noastre este că trebuie să pierdem timp căutând și cântărind anumite detalii pentru a face, în cele din urmă, o singură alegere. 

Stailer își propune să fie la ora actuală un ajutor de nădejde. Simplifică tot ce ține de căutarea unui salon. Fie că vorbim de femei sau de bărbați, cu toții au la un moment dat nevoie de mâna unui expert pentru a-și schimba look-ul sau pentru a-și întreține tenul, corpul etc. Serviciile profesionale de la saloane nu se compară cu nimic! 

Oricând, poate chiar în pauza de cafea de la muncă sau când sunteți blocat în trafic puteți seta o programare. Stailer va fi motivul pentru care veți putea face asta cu minimul de efort. Este valabil atât pentru cei care își fac un cont aici sau preferă să rămână la stadiul de vizitator. 

Ce aveți nevoie pentru a utiliza Stailer 

De o bună conexiune la internet și un device de pe care să accesați pagina. Nu este necesară instalarea unei aplicații, nu este nimic complicat. Dacă alegeți totuși să vă creați un cont aici, cu atât mai simplu va fi, întrucât nu veți mai seta la fiecare accesare datele voastre, serviciile căutate, valabile într-un anumit oraș. 

Detalii regăsiți în pagina oficială a acestei platforme. 

Contact: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4954 secunde