Conducerea Romgaz:

Nu sunt motive reale să se scumpească gazele, după 1 iulie 2020

176
Nu sunt motive reale să se scumpească gazele, după 1 iulie 2020 - nusuntmotiverealesasescumpeascag-1581455785.jpg

Articole recomandate

De la 1 iulie 2020, se liberalizează piața gazelor din România. Astfel, prețul va fi stabilit de piață, și nu controlat de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei. Inclusiv tarifele plătite de consumatorii finali vor fi stabilite în condițiile pieței și nu vor mai trebui aprobate de ANRE.



"SNGN Romgaz SA nu a identificat niciun motiv real ca, odată cu liberalizarea pieței, la 1 iulie, să asistăm la creșteri de preț la gazele furnizate în piață", a declarat Adrian Volintiru, directorul general al companiei energetice.


Romgaz a anunțat că, începând cu data de 1 iulie, va continua să asigure cantitatea necesară aprovizionării cu gaze atât pentru furnizorii consumatorilor casnici, cât și pentru clienții industriali, păstrându-și astfel poziția de jucător important pe piața de gaze naturale.


Adrian Volintiru a afirmat: "Romgaz continuă politica de dezvoltare și implicare pe piața de furnizare gaze pentru ambele categorii de consumatori. Interesul nostru de a rămâne un jucător activ și implicat este manifestat prin acțiunile și politicile investiționale pe care le avem, continuând să fim preocupați de siguranța în furnizare și de dezvoltarea pieței românești de gaze naturale".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4974 secunde