Moș Crăciun s-a vaccinat și vine la copiii lupilor de mare

933
Moș Crăciun s-a vaccinat și vine la copiii lupilor de mare - moscraciunsavaccinatsivinelacopi-1638560626.jpg

Articole de la același autor

De 31 de ani, Moș Crăciun vine, la Sindicatul Liber al Navigatorilor, încărcat cu daruri pentru copiii lupilor de mare. De la Polul Nord a sosit următoarea radiogramă „Dragii Moșului, pregătiți Pomul de Crăciun! Eu, renii și spiridușii ne-am vaccinat și avem pașaportul verde. În curând voi sosi la Constanța. Trimit de pe acum sacul cu daruri. Până sosesc eu, vă rog pe voi să le împărțiți puilor de lupi de mare. Semnat, Moș Crăciun”

La puțin timp, o sanie trasă de reni a oprit în portul Constanța și spiridușii au descărcat daruri mai multe și mai bogate decât oricând. Cadourile urmează a fi împărțite copiilor navigatorilor membri de sindicat, pe bază de programare, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

În perioada 6 - 10 decembrie 2021, familiile navigatorilor membri de sindicat se vor programa în vederea ridicării darului de Crăciun, trimițând un mesaj text la numărul de telefon 0741.332.633 (disponibil doar pe aplicația WhatsApp), care va cuprinde: numele și prenumele navigatorului; funcția acestuia; compania la care lucrează; numărul copiilor și anii nașterii lor; numărul de telefon al navigatorului.

Solicitantul va primi pe WhatsApp un mesaj cu programarea ridicării darului de Crăciun (locul, data și ora, precum și un cod pe baza căreia va fi ridicat pachetul). Din păcate, în acest an, din cauza restricțiilor sanitare, nu va mai fi organizată serbarea Pomului de Crăciun. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8482 secunde