Moldova Trade Forum - eveniment online

134
Moldova Trade Forum - eveniment online - moldovatradeforumevenimentonline-1619011810.jpg

Articole de la același autor

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, împreună cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și alți parteneri din rețea, organizează, pe data de 28 aprilie 2021, „Moldova Trade Forum”. Evenimentul online își propune să realizeze un dialog amplu cu participarea reprezentanților din sectorul guvernamental, sectorul privat, organizații internaționale, în cadrul unor sesiuni plenare cu privire la tendințele globale în comerț și soluții de redresare pentru exportatorii afectați de COVID-19.

Forumul va continua, în zilele de 29 și 30 aprilie, cu sesiuni de întâlniri bilaterale prestabilite, care vor reuni importatori și distribuitori dintr-un număr mare de țări europene cu producători din Republica Moldova.

Evenimentul este o oportunitate unică de a genera noi contacte de afaceri și încheierea unor acorduri de cooperare pe termen lung.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se poate face la adresa: https://moldova-trade-forum.b2match.io/

Mai multe detalii despre eveniment și suport pentru înscrieri și/sau stabilire de întâlniri pe platformă puteți obține, gratuit, de la Centrul Enterprise Europe Network – CCINA Constanța: [email protected], telefon 0241.550.960.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4228 secunde