Moda românească este prezentă la New York Women’s Fashion

178
Moda românească este prezentă la New York Women’s Fashion - modaromaneascalanewyork-1568666503.jpg

Articole de la același autor

Creatorii români sunt prezenți la evenimentul New York Women’s Fashion cu colecții de design vestimentar și accesorii de vestimentație. Manifestarea expozițională, la care participă mari case internaționale de modă se desfășoară în perioada 15 - 17 septembrie 2019. Considerat unul dintre evenimentele reprezentative la nivel global, New York Women’s Fashion se desfășoară la Jacob K. Javits Center, situat în Manhattan-New York.


Pe parcursul celor trei zile ale târgului, cele paisprezece firme românești vor avea întâlniri și discuții față în față cu parteneri americani și importanți distribuitori și retaileri de pe piețele internaționale, în vederea extinderii și diversificării gamei de produse românești oferite la export pe piața americană.


Prezența românească la New York confirmă competitivitatea produselor românești pe piețele de înalt prestigiu internațional, dar și relansarea industriei autohtone de profil, în centrul atenției clienților americani, prin calitatea și designul propuse.
Participarea firmelor românești la acest târg internațional a fost organizată de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, împreună cu Asociația FIT – "Future in Textile", în cadrul Programului național de promovare a exportului cu finanțare parțială de la bugetul de stat. Valoarea finanțării este de aproximativ 1.092.819 lei cu TVA.


Firmele românești care expun la New York sunt: Wanda Aly Fashion SRL, Nissintex Fashion SRL, Musette Exim SRL, Rowmania SRL, Braiconf SA, Exclusiv Comp SRL, Hardcore Fashion SRL, Lukkaral SRL, DeCorina Hats SRL, Timo Pro Consulting SRL, Thosamoda SRL-D, Artelier Lorina SRL, Sors Lab SRL, Clemat Design SRL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5244 secunde