Printr-o decizie irevocabilă a justiției

Mihai Lupu a pierdut premiul de 124.736 lei de la "Oil Terminal"

666
2
Mihai Lupu a pierdut premiul de 124.736 lei de la

Articole de la același autor

Mihai Lupu, fostul director general al "Oil Terminal", a dat în judecată compania, solicitând suma de 124.736 lei, reprezentând premiul aferent anului 2008 pentru îndeplinirea obiectivelor și criteriilor de performanță, în calitatea pe care a avut-o.

Compania "Oil Terminal" a informat investitorii de pe piața de capital că la termenul din data de 6 februarie 2013, "instanța a admis excepția inadmisibilității cererii formulate, a respins cererea formulată de creditorul Mihai Lupu în contradictoriu cu debitoarea Oil Terminal, ca inadmisibilă, hotărârea fiind irevocabilă." 

Într-un alt dosar, instanța obligă "Oil Terminal" să plătească unui număr de 11 angajați și foști angajați suma de 1.060 lei, reprezentând ajutorul de Crăciun aferent anului 2011, plus cheltuielile de judecată. Recursul companiei a fost respins. 

Comentează știrea

Cap Mare dragomir
9 februarie 2013
Povstea LACATUSULUI....

Nu a fost de ajuns cat a furat acest fost LACATUS MECANIC de la Petromidia pe timpul cat a fost director - mai vrea si bani moca care nu-s deloc putini... Jigodia asta a sponsorizat din banii societatii PNL-ul , ducand spre faliment Oilterminal , atat prin hotiile sale dar mai ales ca nu-l duce capul deloc. Prostul si-a cumparat o diploma de la o universitate fantoma din Harsova sau Sulina si se da mare intelectual , dar toata lumea stie (este trecut si in CV-ul sau!) ca el a fost un simplu LACATUS MECANIC la Ptromidia , unde mereu il certa seful de echipa pentru ca era de o prostie nemaiintalnita in tot ceea ce era pus sa faca... Un moldovean aciuiat la Navodari si ajuns ca un adevarat impostor parlamentar ... Halal tara de prosti care aleg asemenea specimene sa-i reprezinte !!!

din colonie
9 februarie 2013
lehamite si faliment

ce , care performanta ?! ca a trimis in somaj tehnic in timp ce a umplut birourile cu fetite cu fustite scurte si s-a inconjurat cu diversi ...no comment, ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3937 secunde