Mediul de afaceri din România cere stabilitate preşedintelui Iohannis

170
Mediul de afaceri din România cere stabilitate preşedintelui Iohannis - mediuldeafaceri2-1631120995.jpg

Articole de la același autor

Dragoş Petrescu în calitate de antreprenor dar şi de preşedinte al Romanian Business Leaders a adresat o scrisoare în numele a peste 200 de antreprenori români, preşedintelui Klaus Iohannis. „După un an cu dificultăți economice nemaiîntâlnite, dar și după alegerile din 2020, mediul privat și societatea per ansamblu au sperat la patru ani de liniște politică, în care să ne concentrăm eforturile pe construcția economică și pe reformele administrative”, se arată în document.

Totodată, antreprenorii români au spus că au aşteptat să se întâmple: Implementarea cu profesionalism a Planului Național de Redresare și Reziliență pentru o Românie prosperă; Simplificare administrativă pentru o Românie competitivă; Digitalizarea administrației pentru o Românie modernă; Modernizarea sistemului de învățământ pentru o Românie cu adevărat educată; Gestionarea eficientă a pandemiei pentru o Românie însănătoșită.

„Dar după patru ani şi un nou ciclu electoral nu numai că nu au fost făcute progrese, dar și ce a fost început urmează a fi blocat de lupte politice sterile și pierzătoare pentru români și România”, au scris oamenii de afaceri preşedintelui. Ei au recurs la a-i scrie preşedintelui României pe motivul că: „Instituția Președinției are datoria de a readuce stabilitatea și încrederea în clasa politică, exercitând rolul constituțional de mediator între puterile politice, punând în frunte interesele României. Asta este ceea ce așteaptă cetățenii acestei țări de la dumneavoastră, asta ne dorim și noi, antreprenorii români”, au încheiat reprezentanţii mediului de afaceri scrisoarea adresată preşedintelui Klaus Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6279 secunde