Managerii pariază pe stabilitatea economiei, pe termen scurt

195
Managerii pariază pe stabilitatea economiei, pe termen scurt - managerii-1601303041.jpg

Articole de la același autor

Pe fondul ridicării restricțiilor impuse de pandemia Covid, estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează sunt optimiste pentru următoarele două luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o relativă stabilitate a volumului producției, a prețurilor produselor industriale și a numărului salariaților.

Managerii din activitatea de construcții prognozează, și ei, o relativă stabilitate a volumului producției și a numărului salariaților. Se estimează că prețurile lucrărilor de construcții vor crește cu moderație.

În comerțul cu amănuntul viitorul apropiat este privit cu optimism. Managerii din comerțul cu amănuntul au estimat că, în lunile octombrie și noiembrie, volumul de activitate, vânzările cu amănuntul și volumul comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor vor crește cu moderație. Efectivele salariaților și prețurile de vânzare cu amănuntul vor continua să crească, dar cu moderație.

La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o relativă stabilitate a cererii de servicii, a numărului salariaților și a prețurilor de vânzare a prestațiilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Septembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 18 Septembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 09 Septembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.599 secunde