Mamaia se umple cu turiști, de Rusalii

436
Mamaia se umple cu turiști, de Rusalii - mamaiaseumplecuturistirusalii3-1401817121.jpg

Articole de la același autor

Litoralul se trezește iarăși la viață, week-endul acesta! Exceptând ziua de duminică, când este probabil ca ploaia să-și facă iar prezența la malul mării, vremea va fi numai bună pentru o escapadă la mare. Iar cum românii au din nou motiv de sărbătoare (și vacanțe!), având în vedere că au (cel puțin bugetarii) un sfârșit de săptămână prelungit - 9 iunie, a doua zi de Rusalii este zi liberă - așteptările hotelierilor sunt mari.

Mamaia va fi cea mai aglomerată, spun hotelierii, însă și în Eforie Nord va fi forfotă mare. În stațiunea vedetă a litoralului, gradul de ocupare din hoteluri va ajunge, week-endul acesta, undeva la 70 - 80%, spune Nicolae Bucovală, președintele Asociației Patronale Mamaia. Potrivit acestuia, sunt și hoteluri la această oră, în Mamaia, care nu mai au disponibile locuri de cazare.

Acesta pare să fie, de altfel, week-endul în care se dă startul, în adevăratul sens al cuvântului, pentru sezonul estival 2014. Agitația mare de pe litoral, în special din Mamaia, va continua cu cazarea turiștilor care sunt așteptați începând cu data de 10 iunie, însă totul va culmina, așa după cum spune președintele Asociației Patronale Mamaia, cu seria de turiști care ajunge pe litoral pe 18 iunie, dată de la care se așteptă ca toate hotelurile să fie pline.

Și bulgarii s-au pregătit

Vecinii bulgari s-au pregătit și ei din timp pentru acest week-end; promovarea ofertelor pentru minivacanța de Rusalii a început în urmă cu luni bune. Știu că destui sunt românii care nu vor rata această ocazie de a petrece câteva zile departe de casă, pentru a se relaxa, așa că au conceput oferte destul de tentante.

Un sejur pe litoralul bulgăresc de trei nopți, pentru acest week-end, la un hotel de patru stele și cu all inclusiv, din stațiunea Nisipurile de Aur, poate fi cumpărat acum cu puțin peste 90 euro. Cine optează pentru două nopți de cazare, tot la un hotel de patru stele din stațiunea Nisipurile de Aur, bineînțeles cu all inclusive, trebuie să scoată din buzunar în jur de 60 euro, de persoană. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5289 secunde