Ludovic Orban: Vom primi aprobarea și pentru schema de ajutor pentru garantarea creditelor și pentru companiile care nu sunt IMM-uri

151
Ludovic Orban: Vom primi aprobarea și pentru schema de ajutor pentru garantarea creditelor și pentru companiile care nu sunt IMM-uri - 1-1593620688.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că va fi disponibilă în curând și schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor acordate companiilor care nu sunt IMM-uri, măsură fiind dedicată acelor societăți "care sunt confruntate cu probleme de lichiditate".


"Am constatat că accesul companiilor la capital, la resurse, la tot ceea ce înseamnă resursele care pot fi mobilizate fie din fondurile europene, fie din zona finaciar-bancară și toate categoriile de resurse este extrem de dificil și extrem de restrâns. Din acest motiv am gândit încă de la începutul crizei să asigurăm cât mai multe lichidități pentru companii", a afirmat Orban cu ocazia lansării Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului României.


În acest sens, șeful Executivului a vorbit despre sprijinul ce va fi acordat și companiilor ce nu sunt cuprinse în categoria Întreprinderilor Mici și Mijlocii, conform Agerpres.


"Pe lângă IMM Invest, sunt în măsură să vă anunț că în curând vom primi aprobarea și pentru schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor și pentru companiile care nu sunt IMM-uri, o schemă care va veni în sprijinul companiilor care sunt confruntate cu probleme de lichiditate, care au nevoie de resurse financiare atât pentru investiții cât și pentru capital de lucru", a punctat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7256 secunde