Lansarea proiectului "Achiziționarea de echipamente specializate în cadrul Maya Films Studio SRL"

65

Articole recomandate



Anunț de presă



Data: 13/ 05/ 2018

Lansarea proiectului "Achiziționarea de echipamente specializate în cadrul Maya Films Studio SRL"



MAYA FILMS STUDIO S.R.L, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul "Achiziționarea de echipamente specializate în cadrul Maya Films Studio SRL", cod SMIS 110211, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: "Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii", Prioritatea de investiții 2.1 : "Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri".

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 830.207,71 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 558.122,84 lei.

Obiectivul general al proiectului este de consolidare a poziției pe piața locală și regională a Maya Films Studio SRL în domeniul producției video. 

Obiectivul general al proiectului este în concordanță cu obiectivul specific al priorității de investiții 2.1 de consolidare a poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri, în speță consolidarea poziției pe piață a Maya Films Studio SRL în cadrul Regiunii de Dezvoltare Sud-Est în domeniul competitiv identificat prin Planul de Dezvoltare al Regiunii Sud-Est, precum și în Strategia Națională de Competitivitate 2014-2020, prin specializare și inovare de serviciu și proces în domeniul prioritar de specializare C. Tehnologia informației și comunicațiilor, domeniul de specializare telecomunicații și software, media nouă, proiectul având impact la nivel regional (Sud-Est), dar și județean (jud. Constanța).

Durata de implementare a proiectului este de 34 de luni, respectiv între 01.06.2016 și 31.03.2019.

Informații suplimentare se pot obține de la MAYA FILMS STUDIO S.R.L, cu sediul în Sat Domești, Comuna Domnești, Str. Intrarea Cernei, nr. 9, Județul Ilfov, telefon: 0735.706500, e-mail: [email protected], Persoană de contact: Danilov Florin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Economie : Un cargou cu grâu a eșuat pe Don
Pagina a fost generata in 2.2975 secunde