Justiția și-a spus cuvântul! Naval Group și SNC vor construi corvetele multifuncționale

1081
Justiția și-a spus cuvântul! Naval Group și SNC vor construi corvetele multifuncționale - justitiasiaspuscuvantulnavalgrou-1612546871.jpg

Articole de la același autor

Justiția a pus capăt acțiunilor companiei Damen Schelde Naval Shipbuilding BV, prin care se urmărea anularea rezultatului procedurii de achiziție în cadrul proiectului „corveta multifuncțională”. După cum se știe, competiția fusese câștigată de asocierea dintre compania franceză Naval Group și Șantierul Naval Constanța.

În ședința din 3 februarie 2021, un complet de judecată al Înaltei Curți de Casație și Justiție a României a dat următoarea soluție: „Respinge recursul declarat de recurentul-reclamant Damen Schelde Naval Shipbuilding BV împotriva încheierii din 24 iunie 2020, pronunțate de Curtea de Apel București – Secția a IX-a contencios administrativ și fiscal, ca nefondat. Definitivă.”

În iulie 2020, pe rolul instanțelor de judecată se aflau patru dosare în care compania Damen Schelde Naval Shipbuilding (SNS) BV, formula cereri în contradictoriu cu Guvernul României sau Ministerul Apărării Naționale.


Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României permite reluarea negocierilor dintre Ministerul Apărării Naționale și asocierea Naval Group - Șantierul Naval Constanța, în vederea încheierii contractului, cu o valoare estimată inițial la 1,6 miliarde de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 18 Octombrie 2020
Stire din Economie : Știri din industriile mării
Pagina a fost generata in 1.4805 secunde