Joi se deschide expoziția de utilaje și echipamente agricole Expoagroutil

544
Joi se deschide expoziția de utilaje și echipamente agricole Expoagroutil - joisedeschideexpozitiadeutilajes-1621346045.jpg

Articole de la același autor

După o pauză de doi ani, la Constanța va avea loc o nouă ediție a expoziției Expoagroutil. Evenimentul - una din cele mai importante manifestări expoziționale de profil din țară, din domeniul agriculturii, cu tradiție pentru zona Dobrogea – se va desfășura în perioada 20 - 23 mai 2021 și va fi găzduit de parcarea celui mai mare complex comercial din Constanța, VIVO Mall. Pe o suprafață de aproximativ 15.000 mp își vor expune produsele peste 30 de firme din România, Grecia, Ucraina și Polonia, producători și importatori de utilaje și accesorii agricole.

Eveniment de referință pentru agricultură, expoziția prezintă utilaje, echipamente și materii prime, dar și auto (SUV-uri), flori și plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere și altele. Această ediție este axată, în special, pe segmentul de echipamente pentru irigații, fertilizări și inputuri pentru agricultură.

Organizatorul manifestării expoziționale este Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Direcția Agricolă a județului Constanța.

Toate normele de prevenție Covid-19 vor fi respectate din partea organizatorilor, care au aceleași așteptări și din partea vizitatorilor.

În cadrul Expoagroutil, firmele expozante au prilejul de a întâlni potențiali clienți din zona de Sud-Est a României, una dintre cele mai importante zone agricole din țară.

Programul de vizitare a expoziției este următorul: în perioada 20 - 22 mai, între orele 10 și 19; duminică, 23 mai, de la 10 la 15.

Fermierii din Dobrogea, dar și din alte zone ale țării sunt așteptați la Expoagroutil.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5346 secunde