Inițiativa celor Trei Mări susține proiectele strategice din sectorul energetic

164
Inițiativa celor Trei Mări susține proiectele strategice din sectorul energetic - initiativacelortreimarisustinepr-1596808072.jpg

Articole de la același autor

Dan Dragoș Drăgan - secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a avut o serie de întrevederi cu reprezentații EximBank și ai companiilor din domeniul energetic - Hidroelectrica, Romgaz și Transelectrica - pentru identificarea unor proiecte energetice ce pot fi finanțate din fondul de investiții al Inițiativei celor Trei Mări (FI3M).

Inițiativa ajută statele din estul Europei să reducă diferențele față de cele din vest și contribuie astfel la întărirea securității la nivelul întregii Uniuni Europene. În cadrul ei pot fi susținute mari proiecte în domeniul infrastructurii, energiei și digitalizării.

Statul român este reprezentat în cadrul Inițiativei celor Trei Mări de Banca de Export-Import a României - EximBank. În calitate de co-fondator, EximBank va acorda suportul necesar pentru promovarea proiectelor propuse de către companiile românești, pentru a obține finanțarea acestora.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2796 secunde