Industria navală românească la târgul SMEM, din Dubai

218
1

Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri și Centrul Român pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine, în colaborare cu patronatul din domeniul industriei navale - ANCONAV, au organizat participarea României la Târgul internațional de produse din industria navala SMEM, ce are loc în perioada 27 - 29 noiembrie 2012 la Dubai.


În cadrul pavilionului național românesc expun 8 societăți reprezentative din domeniul naval: PA Libra, Van der Velden, Dutch Marine Trading Design, Ship Design Group, Nedcon Maritime, Icepronav Engineering, A. M. Porphyras, Hellenic Ship’s Repairs.
Oamenii de afaceri români prezenți la târg au avut încă din prima zi numeroase întâlniri de lucru cu asociații de profil, firme de import - export atât din Emiratele Arabe Unite și din spațiul Orientului Mijlociu, cât și din alte țări, precum și cu reprezentanți ai presei de specialitate, creându-se astfel reale posibilități pentru creșterea exporturilor pe această piață și pentru identificarea unor noi oportunități de atragere de investiții în țara noastră.


Produsele prezentate la acest târg se înscriu în cerințele internaționale și respectă regulile din domeniu, iar activitatea de promovare se va derula pe tot parcursul expoziției. Firmele românești vor avea ocazia să participe la seminarii despre importanta respectării normelor obligatorii în domeniu pentru definitivarea realizării produselor. Astfel, se poate dezvolta brandul de produs și poate fi crescută încrederea consumatorului într-o anumită marcă, provenită din Estul Europei.
Participarea la acest târg aduce un extraordinar beneficiu producătorilor români, iar experiența acumulată, în competiția cu tarile recunoscute în domeniu, ajută industria din țara noastră să dezvolte importante colaborări pe piața internațională, printr-o ofertă de brand-uri proprii valoroase, branduri care, în urma participării ediție de ediție la evenimentele de profil, au început să fie recunoscute de firmele importatoare din domeniul naval.


SNEM reunește participarea a peste 7.000 de companii din domeniul industriei de nave, din 67 de țări. Această manifestare este una dintre cele mai importante evenimente de profil din Orientul Mijlociu și unul dintre cele mai semnificative din lume. Târgul prezintă cele mai semnificative tehnologii din domeniul industriei de nave. O mare parte din programele zilnice ale expoziției sunt dedicate cercetării și inovării. Pe tot parcursul târgului vor avea loc conferințe având ca temă principală prezentarea oportunităților de piață din acest domeniu. De asemenea, expoziția promovează importanța existentei brandurilor în industria navală, a strategiei de dezvoltare a acestora, a internaționalizării
lor și a menținerii brandului în piață.



Comentează știrea

honda magna fairing
2 iunie 2014
honda magna fairing

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda magna fairing http://hondacbrfairingkit.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Economie : Industria navală schimbă macazul
Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : O femeie a murit în avion!
Pagina a fost generata in 0.1976 secunde