Incidente și accidente pe mări și oceane

177
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1606060444.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 21 noiembrie 2020, din cauza vântului puternic, ferry-boat-ul „Viking Grase” a eșuat pe coasta din Mariehamn, Insulele Aland, Finlanda, în Marea Baltică. La bordul navei se aflau 331 de pasageri.

x x x

Numărul atacurilor de piraterie din Golful Guineea este în continuă creștere. În ultimele șapte zile au fost deturnate trei nave. Cazul cel mai recent este al navei de bunkerare „Stelios K”, sub pavilion Togo, care a fost abordată de pirați și deturnată, în timp ce se îndrepta spre Lagos. Soarta ei este încă necunoscută.

Săptămâna trecută, pirații din Golful Guineea au răpit 5 marinari de pe nava „AM Delta” (sub pavilion Ghana) și 14 marinari de pe nava heavy lift „Zhen Hua 7” (pavilion Liberia).

x x x

Pe data de 19 noiembrie 2020, bulk carrier-ul „Asia Graeca” a eșuat pe râul Parana, în aval de portul San Lorenzo, Argentina. Vasul era încărcat cu 39.300 de tone de făină de soia și urma să ajungă în Japonia. Cu ajutorul remorcherelor venite în asistență, bulk carrier-ul a fost repus în plutire după 24 de ore.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde