Incidente și accidente pe mări și oceane

146
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1604515559.jpg

Articole de la același autor

Marina columbiană a interceptat un submarin încărcat cu droguri, într-o zonă situată la aproximativ 35 de mile de portul Cartagena. În interiorul navei au fost găsiți trei bărbați și două tone de cocaină. Bărbații erau cetățeni ecuadorieni, columbieni și mexicani, iar transportul se crede că era în drum spre Mexic.

Testele preliminare de identificare a substanțelor au arătat că sacii cu droguri conțineau 2.045 kilograme de clorhidrat de cocaină în valoare de aproximativ 67 milioane de dolari.

Până în prezent, forțele columbiene care operează în Pacific raportează au confiscat 132 de tone de cocaină și 35 de tone de marijuana cu o valoare de peste 4,5 miliarde de dolari.

x x x

Cargoul de mărfuri generale turcesc „Sema”, încărcat cu mei, a eșuat în data de 3 noiembrie 2020, în Canalul Marea Azov – Don. Vasul plecase din portul Rostov pe Don, Rusia, și se îndrepta spre Mersin, Turcia. La un moment dat, cargoul a ieșit de pe șenalul navigabil și s-a împământat. Cauza accidentului nu a fost făcută public; poate fi vorba ori de o defecțiune mecanică fie de o eroare de navigație.

x x x

Cargoul de mărfuri generale olandez „Francisca” a pierdut cel puțin 33 de containere, în timpul voiajului din Islanda spre Rotterdam. Incidentul s-a petrecut în ziua de 31 octombrie, în Marea Nordului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.6096 secunde