Incidente și accidente pe mări și oceane

166

Articole de la același autor

Un navigator de șaizeci de ani de pe cargoul rusesc "Orange Dream", care a fost declarat pozitiv la testul Covid, a fost dus la spitalul din Incheon, Coreea, pe 29 iulie 2020. Testele celorlalți 20 de membri ai echipajului au ieșit negative. Nava a fost pusă în carantină timp de 14 zile.

x x x

În după-amiaza zilei de 28 iulie 2020, traulerul rusesc "Arctic Lion", acostat în portul Tromso, Norvegia, a început să se încline pe un bord din cauza pătrunderii apei. În ajutor au fost trimise remorchere, nave ale Gărzii de Coastă și o echipă de mecanici. În cele din urmă, pătrunderea apei a fost oprită și nava a fost stabilizată. Apoi s-a reluat descărcarea peștelui de pe trauler.

x x x

Remorcherul "TB Voyager 6" și o barjă cu 9.000 de tone de cărbune au eșuat pe coasta Cilacap, Insula Java, în dimineața de 26 iulie 2020. Pe 28 iulie, remorcherul și barja se aflau în aceeași poziție.

x x x

Doi marinari de pe ferry-boat-ul "Mutiara Persada 2" au fost răniți când parâma de legătură la cheu a cedat și s-a rupt. Nava era acostată în portul Merak din Java. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 iulie 2020. Răniți au fost duși la spital. Unul dintre ei a murit mai târziu din cauza rănilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4115 secunde