Incidente și accidente pe mari și oceane

845
Incidente și accidente pe mari și oceane - incidentepemari2-1588687117.jpg

Articole de la același autor

Poliția germană a percheziționat bulk-carrier-ul "Budva", în dimineața de 2 mai 2020, când nava a ajuns la Hamburg. A fost descoperită o jumătate de tonă de cocaină în zona de marfă. Dintre cei 23 de membri ai echipajului de naționalitate muntenegreană, unul a fost arestat. Nava plecase din Santos, Brazilia și trecuse prin Casablanca, Maroc, înainte de a ajunge la Hamburg.

x x x

O macara de pe nava "Orion 1", utilizată la construcția parcurilor eoliene off-shore, s-a prăbușit. Accidentul s-a petrecut pe data de 2 mai 2020, în Rostock, Germania. Nava a fost grav avariată, mai multe persoane suferind leziuni ușoare. "Orion 1" a fost construită în China, iar macaraua, fabricată de Liebherr, a fost instalată în Rostock. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza accidentului.

x x x

Pe data de 1 mai 2020, vasul de pescuit vietnamez "BTh 89719" a fost lovit de un cargou de mărfuri generale, într-o zonă situată la aproximativ 13 mile marine sud-est de Vietnam. În urma coliziunii, pescadorul s-a scufundat. Cei șase membri ai echipajului au fost salvați de vasul de pescuit "BTh 85097", aflat în apropiere. După coliziune, cargoul a fugit de la locul accidentului. Echipajul lui "BTh 85097" a identificat nava fugară ca fiind "White Tomony", sub pavilion filipinez.

x x x

Scafandrii Marinei Militare din Columbia au descoperit un recipient plin cu droguri, atașat de corpul portcontainerului "Star Courage", în zona subacvatică, în timpul staționării în apele columbiene, în perioada 29 aprilie - 2 mai. Au fost confiscate 22 de pachete cu amfetamină și "cocaină roz". Navei i s-a permis să-și reia voiajul. Echipajul a fost absolvit de orice suspiciune privind traficul de droguri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5679 secunde