X
X
Mai multe ştiri online:

Incidente și accidente pe mări și oceane

Ştire online publicată Marţi, 28 Ianuarie 2020. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
În zorii zilei de 26 ianuarie 2020, pe râul Mississippi, remorcherul "Cooperativ Spirit" a intrat în coliziune cu remorcherul "Creppel", care împingea două barje încărcate cu acid sulfuric. În urma impactului, remorcherul "Creppel" s-a scufundat. Un marinar a fost salvat, iar alți trei au dispărut. Remorcherul "Cooperativ Spirit" a fost grav avariat. Una dintre barjele cu acid sulfuric a fost deteriorată și a eliberat o cantitate necunoscută de vapori de acid în aer. 


x x x
Cargoul de mărfuri generale "Zernograd", încărcat cu cereale, a eșuat în Marea Azov, în dimineața de 26 ianuarie 2020. Nava plecase din portul Rostov pe Don, Rusia, urmând să ajungă la Trabzon, Turcia. În ajutorul ei au fost trimise patru remorchere. 


x x x
La bordul bulk carrier-ului britanic "BW Acorn" a izbucnit un incendiu, în sala mașinilor. Incidentul s-a produs pe data de 23 ianuarie, în Golful Aden. Vasul a scăpat de sub control și a intrat în derivă. Echipajul a reușit să stingă focul după aproximativ trei ore și jumătate. Pe 24 ianuarie, motorul a fost repornit, vasul reluându-și voiajul cu o viteză redusă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3901 secunde