Incidente și accidente pe mări și oceane

332
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari10012020-1578693393.jpg

Articole de la același autor

Nava heavy lift "Boka Vanguard", având la bord vasul de procesare off-shore "Petrotrans 70", a fost nevoită să își întrerupă voiajul din China spre Brazilia și s-a apropiat de Durban, Africa de Sud. Pe data de 7 ianuarie 2020, nava a solicitat asistență medicală de urgență pentru cinci marinari brazilieni, din echipajul "Petrotrans 70", care au fost răniți într-un accident. Un al șaselea marinar, care a suferit vătămări fatale, a decedat. Dintre cei cinci răniți, unul aflat în stare critică a fost evacuat de Centrul de Salvare sud-african cu un elicopter al Forțelor Aeriene.


x x x
Pe data de 7 ianuarie 2020, Marina Militară ecuadoriană a confiscat 88 de pachete de cocaină ascunse într-un container aflat la bordul portcontainerului "Sealand Los Angeles". Nava a părăsit Guayaquil, Ecuador, în seara zilei de 6 ianuarie, urmând să ajungă în Bilbao Panama sau în portul Puerto Bolivar. În dimineața zilei de 7 ianuarie, în timp ce era în marș, pe navă au urcat două persoane înarmate, care ar fi pus pachetele în container. "Sealand Los Angeles" a ajuns la Puerto Bolivar în seara aceleași zile și a descărcat containerul cu cocaină, care inițial ar fi trebuit să ajungă la Bilbao. 


x x x
Un incendiu a izbucnit pe platforma petrolieră "Akai-C 6", aparținând companiei mexicane PEMEX. Instalația se află în Golful Campeche, din sudul Golfului Mexic. Incidentul a avut loc pe data de 7 ianuarie 2020. Trei lucrători au fost răniți. Personalul urma să fie evacuat, dar întrucât focul a fost stins în mai puțin de o oră, platforma și-a reluat activitatea.


x x x
Nava portcontainer "Cosco Pacific" și-a întrerupt voiajul dinspre Port Klang, Malaezia, spre Ngava Sheva, vestul Indiei, din cauza unui incendiu izbucnit la unul dintre containerele din cală. Vasul s-a îndreptat spre Colombo, unde a ajuns în dimineața de 6 ianuarie 2020. A acostat și a început descarce containerele, fiind monitorizat în permanență. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Luni, 06 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 2.9112 secunde