Incidente și accidente pe mări și oceane

247
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1574716439.jpg

Articole de la același autor

Șase saci care conțineau 134 de pachete cu cocaină au fost găsiți ascunși în minereul transportat de bulk-carrier-ul "Delphi Ranger", la scurt timp după sosirea navei în portul Altamira, Mexic. Vasul venise din Barranquilla, Columbia. Acesta este cel de-al treilea caz cunoscut de droguri descoperite ascunse în minereu.
x x x
Nava de croazieră "La Belle des Oceans"  a eșuat pe stâncile aflate la sud de Insule Phi-Phi, Thailanda, în Marea Andaman. Incidentul a avut loc pe 25 noiembrie 2019. La bordul vasului se aflau 90 de pasageri și un echipaj de 60 de oameni. Nava a suferit o spărtură și a început să ia apă, dar a reușit să revină în plutire prin mijloace proprii și să ajungă la Insula Phuket.
x x x
Nava portcontainer "Mitra Sejahtera IX" s-a scufundat în dimineața zilei de 23 noiembrie 2019, în apropiere de Sulawesi, Indonezia. La bord se aflau 147 de containere. Nava a raportat pătrunderea apei și, la scurt timp s-a răsturnat și s-a scufundat. Cei 15 membri ai echipajului au fost salvați de navele din apropiere. 
x x x
Bulk carrier-ul "Fortune Miracle", încărcat cu 45.100 tone de soia a intrat în coliziune cu bulk carrier-ul "Interlik Fortuity", care era ancorat. Accidentul a avut loc pe data de 23 noiembrie 2109, pe râul Parana, în dreptul localității San Lorenzo, Argentina. 
x x x
Bulk carrier-ul "Dayang Century" a fost abordat de Garda de Coastă din Filipine și de Biroul Național de Investigații, pe 22 noiembrie 2019, fiind suspectat că efectuează import ilegal de deșeuri radioactive. La bord se aflau 57.000 tone de fosfogips, care fusese încărcat în Gwangyang, Coreea de Sud. Căpitanul și agentul navei nu ar fi prezentat documentele solicitate, astfel că nava a fost reținută, iar echipajul și chiar macaragiii au fost arestați. Garda de Coastă avea informații cu privire la faptul că două au ajuns în portul Subic între august - septembrie 2018, având aceeași marfă, dar descărcarea a fost refuzată și au plecat înapoi spre portul de origine din Coreea de Sud. 
x x x
Yacht-ul de lux "Asia", având patru oameni la bord, s-a scufundat pe 22 noiembrie 2019, în apele indoneziene, după ce a lovit un obiect neidentificat. Echipajul a urcat într-o barcă de salvare și, la scurt timp, a fost preluat de Poliția marină. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.9912 secunde