Incidente și accidente pe mări și oceane

Joi, 17 Octombrie 2019
197
Cargoul de mărfuri generale "Jia De" s-a scufundat pe data de 12 octombrie 2019, în apropiere de Yokohama, Japonia, fiind surprins de taifunul Hagibis care a lovit zona. Dintre cei 12 membri ai echipajului asiatic, 4 au fost salvați iar unul a fost găsit mort. Șapte marinari sunt declarați dispăruți.
x x x
Un ofițer de la bordul cargoului de mărfuri generale "Yalikoy" a fost ucis de o parâmă, în timpul manevrei de legare a navei la cheu, în portul Sagunto, Spania. Paramedicii l-au declarat mort când au ajuns la bord. Un alt marinar a fost rănit, dar nu grav. Ofițerul decedat era de naționalitate turcă.
x x x
În timp ce se deplasa pe râul Rhone din Franța, cargoul de mărfuri generale lituanian "Aramis" a lovit un pod feroviar de lângă Lyon, iar după prima coliziune s-a deplasat și s-a ciocnit cu un pod auto. Bulbul și suprastructura navei, inclusiv podurile, au fost puternic avariate. Comandantul navei s-a ales cu tăieturi pe față, provocate de geamurile sparte. Nu există informații despre împrejurările în care s-a produs accidentul. Articole pe aceeasi tema

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente  și accidente pe mări și oceane
Vineri, 11 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente pe mări  și oceane
Pagina a fost generata in 0.256 secunde