Incidente și accidente pe mări și oceane

Miercuri, 31 Iulie 2019
141
Pirații înarmați au urcat la bordul bulk carrier-ului "Bliss" care se afla în zona de ancoraj de la Monrovia, Liberia. Atacul a avut loc pe data de 29 iulie 2019. Bandiții au jefuit nava și au fugit. Comandantul a încercat să contacteze serviciul de Port Control, dar nu a primit niciun răspuns. Din fericire, echipajul nu a pățit nimic.
x x x
Autoritățile mexicane au anunțat pe data de 28 iulie 2019 că au găsit 225 de kilograme de cocaină pe bulk-carrier-ului american "UBC Savannah". Nava sosise din Barranquilla, Columbia, pe 23 iulie, și acostase în portul Altamira, Mexic. A urmat o verificare amănunțită și în minereul din magaziile navei au fost descoperite îngropate 227 de pachete cu cocaină. 
x x x
Pe 29 iulie 2019, în timpul operațiunii de acostare în portul Larymna, Phthiotis, Grecia, bulk carrier-ul "Ermoupolis" a lovit cheul. În urma impactului, nava s-a ales cu avarii serioase. Coca a suferit o tăietură cu lungimea de 10 metri, deasupra liniei de plutire. Cheul a fost, de asemenea, avariat.Articole pe aceeasi tema

Sâmbătă, 16 Martie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.1609 secunde