Incidente și accidente pe mări și oceane

319
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1561329398.jpg

Articole recomandate

Două cargouri de mărfuri generale abandonate de echipajele lor s-au scufundat, pe 20 iunie 2019, în Golful Aden, la sud de Al Mukalla, Yemen. În aceeași zi, în Marea Arabiei, s-a scufundat parțial o navă de aprovizionare off-shore. Pe 22 iunie, vasul încă plutea în derivă. 
x x x
Potrivit Gărzii de Coastă a Greciei, echipajul navei portcontainer "Stadt Dresden" a descoperit nouă pasageri ilegali ascunși într-un container, care fusese încărcat la Casablanca, Maroc. Comandantul a informat autoritățile, arătând că nava nu poate ține migranții la bord.
x x x
Nava car carrier (pentru transportul autoturismelor) "Diamond Highway" a fost abandonată de echipaj în timpul voiajului din Marea Chinei de Sud, din cauza unui incendiu care a început să se extindă pe punte. Marinarii au fost preluați de o navă comercială aflată în apropiere.
x x x
Agenții federali americani au confiscat 15,5 tone de cocaină de la bordul portcontainerului "MSC Gayane", în portul Philadelphia, la scurt timp după acostare. Drogurile erau ascunse într-un singur container. Doi membri ei echipajului - un ofițer și un nebrevetat - au fost arestați. Ultimele escale înainte de Philadelphia au fost portul liber Bahamas, Puerto Colon și Panama City (Panama), Callao (Peru) și San Antonio (Chile). Se bănuiește că drogurile urmau să ajungă în Franța și Olanda.
x x x
Portcontainerul "Nagoya Express" a lovit o macara portal din terminalul de containere al portului vietnamez Hai Phong, în timpul unei manevre. Macaraua în valoare de 5 milioane de dolari au fost puternic avariată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4917 secunde