Incidente și accidente pe mări și oceane

456
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1559505711.jpg

Articole de la același autor

Nava școală "Golden Bear", cu 270 de studenți la bord, a lovit o macara de cheu în timpul manevrei de acostare în portul Bridgetown, din Barbados. În acel moment, pilotul se afla la bord. În urma impactului, un catarg al navei s-a rupt. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. După accident, vasul a plecat spre Lisabona, Portugalia. Studenții de pe "Golden Bear" se află într-un voiaj de practică de două luni, iar accidentul nu a întrerupt programul de instruire. 
x x x
Două cargouri de mărfuri generale, sub pavilion Japonia, s-au ciocnit la 6 mile marine sud de Capul Inobusaki, Insula Honshu. Nava "Senshou Maru", de 1.800 tdw, care era încărcată cu 1.600 tone de oțel, s-a scufundat în urma impactului. Patru dintre cei cinci membri ai echipajului au dispărut odată cu nava. Doar căpitanul a fost salvat.
x x x
Barja "Locar V", încărcată cu două module de platformă, s-a scufundat la aproximativ 50 mile marine sud-est de Paranagua, Brazilia, în timp ce era tractată de remorcherul "TS Favorito". Convoiul plecase din Itajai spre Rio De Janeiro, Brazilia.
x x x
Comandantul bulk carrier-ului "Vittoria", în vârstă de 54 de ani, de naționalitate filipineză, a căzut de pe punte, în apele mării, în timp ce nava se deplasa în Golful San Francisco. Pilotul aflat la bordul navei a alertat autoritățile portuare și a fost declanșată operațiunea de salvare. Comandantul a fost recuperat din apă, preluat de un elicopter și dus la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente  și accidente pe mări și oceane
Vineri, 11 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente pe mări  și oceane
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Tragedii pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.5023 secunde