Incidente și accidente pe mări și oceane

239
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidentepemari-1519403507.jpg

Articole de la același autor

Ferry-boat-ul "Hai Kou Jiu Hao", cu 972 de pasageri și aproximativ 140 de vehicule la bord, a intrat în coliziune cu nava costieră "Xinying F069", în largul portului Hainan, în timp ce se îndrepta spre Insula Hainan. Nava costieră, încărcată cu oțel, s-a scufundat. Trei membri ai echipajului au fost salvați, iar doi au fost declarați dispăruți.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Orca" s-a răsturnat în dimineața de 18 februarie 2018, la Guayaquil, Ecuador, în timp ce era încărcat cu piatră. Marfa urma să ajungă la aeroportul Itabaca, din arhipelagul Galapagos. Din cei cinci membri ai echipajului care se aflau la bord, patru au scăpat, iar unul a fost prins în navă.

Cargoul are 310 tone registru brut, a fost construit în 2010 și este înmatriculat sub pavilion Ecuador.

v v v

Japonia a raportat un incident la ONU, referitor la două tancuri petroliere ce făceau un transfer ilegal de marfă, de la navă la navă, încălcând sancțiunile internaționale impuse Coreei de Nord. Navele se aflau la aproximativ 250 km est de Shanghai, vineri, 16 februarie 2018, și aveau furtunuri între ele, se arată într-o declarație a Ministerului Afacerilor Externe din Japonia.

v v v

Remorcherul de aprovizionare off-shore "Carrier Express" a lovit poarta unei ecluze în timp ce părăsea portul Emden, din Germania, în seara de 20 februarie 2018. Atât poarta, cât și nava au suferit avarii. Incidentul a fost cauzat de o eroare de navigație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Economie : Un șir de catastrofe navale
Pagina a fost generata in 0.985 secunde