Incidente și accidente pe mări și oceane

284
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1508773818.jpg

Articole de la același autor

Un pilot în vârstă de 61 de ani a căzut peste bord și a murit după ce pilotina în care se afla s-a ciocnit cu cargoul "Skylark". Accidentul a avut loc în după-amiaza de 18 octombrie 2017, în Porto Nogaro, Italia. Cargoul tocmai ieșea din Porto Nogaro, cu destinația Turcia, având pilot la bord. Un alt pilot se afla pe pilotina ce însoțea nava, pentru a prelua pilotul de pe cargou, după finalizarea manevrei. Comunicațiile dintre pilotul de pe cargou și pilotină s-au întrerupt la un moment dat, iar pilotina a încercat să avertizeze nava printr-o serie de manevre periculoase. Cargoul a lovit pilotina, iar pilotul a fost aruncat în apă, fiind găsit mort ceva mai târziu. A fost declanșată o investigație. Nava a fost obligată să își întrerupă voiajul și să rămână ancorată.


★ ★ ★


Pe data de 18 octombrie 2017, nava pentru transportul peștelui "Seikongen" a anunțat serviciul de Port Control Chonchi, din Puerto Montt, Chile, că ia apă și se scufundă. Pentru a evita pierderea totală a navei, căpitanul a eșuat-o forțat. Cei 11 membri ai echipajului sunt în siguranță. La bord sunt 200 de tone de somon și aproximativ 70 de tone de combustibil la bord. 


★ ★ ★


Cargoul de mărfuri generale "Ruyter" a eșuat pe coasta de nord a insulei Rathlin, situată în nordul Irlandei de Nord. Nava a reușit să revină în plutire prin mijloace proprii, continuându-și călătoria. La sosirea în Warrentpoint, era vizibilă înclinarea navei pe un bord. La inspecție s-a constatat că bordul dublu din zona câtorva compartimente era inundat. Căpitanul navei, de naționalitate rusă, a fost amendat cu 1.000 de lire sterline de o instanță de judecată, după ce a pledat vinovat de navigație defec-tuoasă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.9332 secunde