Incidente și accidente pe mări și oceane

296
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1485362733.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "AMP Cristal" a rămas în black-out (i s-a blocat motorul) în timp ce tranzita Strâmtoarea Tsugaru, pe direcția Vest, pe ruta Kashima la Niigata. Vasul a fost nevoit să ancoreze, spre nemul-țumirea pescarilor locali. Aceștia au solicitat mutarea navei, pentru că era ancorată prea aproape de plasele de pescuit fixe și de capcane. Vasul a fost preluat de remorcare, în dimineața de 25 ianuarie 2017, urmând să ajungă la Hakodate, în Hokkaido.


Remorcherul "MLC Power III", având la remorcă o barjă încărcată cu 5.800 de tone de calcar, a eșuat în seara de 23 ianuarie 2017, pe coasta din Kandis, districtul Bachok, din Malaiezia, în Marea Chinei de Sud. Incidentul a fost cauzat de furtuna care a împins remorcherul și barja spre uscat. 


Cargoul de mărfuri generale "Levant Horizon" a eșuat pe date de 22 ianuarie 2017, pe râul Tagus, în timp ce părăsea Lisabona. Vasul a fost repus în plutire cu ajutorul a două remorchere, după cinci ore de la producerea incidentului. Cargoul a revenit la Lisabona pentru verificări. Nu a fost semnalată vreo scurgere de hidrocarburi în apă. Cauza incidentului este o eroare de navigație, care a dus la părăsirea șenalului navigabil. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3829 secunde