Incidente și accidente pe mări și oceane

263
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1483977939.jpg

Articole de la același autor

Cel puțin cinci containere de pe puntea mega-portcontainerului "Nunkebo Maersk" au fost aruncate de furtună peste bord, în Marea Nordului. Nava se deplasa pe ruta Rotterdam - Bremerhaven. Încărcătura unuia dintre containere, e vorba de mii de mici jucării chinezești, a ajuns pe plaja din Langeoog. Incidentul i-a făcut fericiți pe copii, care au dat fuga pe plajă să le culeagă.

v v v

Bulk-carrier-ul "AP Revelin" a lovit cheul în timpul manevrei de ieșire din portul Corpus Christi. Nava suferise o defecțiune mecanică și încercase să oprească mișcarea, aruncând ancora, dar nu a putut evita coliziunea.

v v v

Containerele de pe puntea superioară a portcontainerului post-panamax "YM Utopia" au luat foc în jurul prânzului, pe 6 ianuarie 2017. Nava se afla ancorată în rada portului Shanghai.

v v v

Ferry-boat-ul "Subsea Seven", cu 36 de pasageri la bord, a suferit o defecțiune la motor pe 6 ianuarie 2017, în timp ce se deplasa între Insula Hiiumaa și Insula Saaremaa, două mari insule din Estonia. Nava a rămas blocată în ghețurile, care i-au oprit deriva spre larg. În cele din urmă, nava a fost remorcată până în portul Soru.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8158 secunde