Incidente și accidente pe mări și oceane

172
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1465231001.jpg

Articole de la același autor

Tancul de produse petroliere "Kolin 7" a eșuat în după-amiaza zilei de 5 iunie 2016, travers de Kepez Burnu, Bozcaada, Turcia. Încercările de a-l repune în plutire prin mijloace proprii au eșuat. A fost trimis un remorcher în asistență. Nu s-au semnalat scurgeri de hidrocarburi în apa mării. 


În noaptea de 3 iunie 2016, nava de pasageri "Ortelius", cu 146 de persoane la bord, a intrat în black-out (i s-a blocat motorul), în timp ce tranzita strâmtoarea Hinlopen, între Spitzberg și Nordaustlandet, Arhipelagul Svalbard, Norvegia, în Oceanul Arctic. Remorcherul de aprovizionare off-shore "Polarsyssel" a fost trimis în asistență. 


Pe data de 5 iunie 2015, pe corpul tancului de produse petroliere "Volgoneft 247" au apărut fisuri. Nava se deplasa pe râul Don, de la Volgograd, de pe râul Volga, spre portul Kavkaz, din Marea Azov, având o încărcătură de 4.500 de tone de combustibil greu. Nava a ancorat într-un loc sigur, pentru a rezolva problema. Nu s-a raportat poluare, iar pătruderea apei în navă este sub control.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7488 secunde