Incidente și accidente pe mări și oceane

193
2
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1465139807.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 2 iunie 2016, cargoul de mărfuri generale "Rix Emerald" a intrat în coliziune, în timpul unei manevre, cu cargoul "Arklow Breeze", care era acostat în portul Brunsbuettel, de pe Elba. Ambele nave și cheul au suferit stricăciuni ușoare. Poliția a verificat nava "Rix Emerald" și l-a găsit pe comandantul rus sub influența băuturilor. Cargoul a fost reținut, fiind obligat la plata unei amenzi de 3.000 de euro. 


Cargoul de mărfuri generale "Fu Sheng 268" s-a ciocnit cu o navă de pescuit în zona de coastă Zhanjiang, din sudul Chinei. Cargoul n-a pățit nimic, dar nava de pescuit a început să se scufunde. Cei 12 membri ai echipajului au fost salvați de alte nave de pescuit.


Pe data de 3 iunie 2016, ReCAAP ISC a primit informații de la Sarawak și Asociația Armatorilor Sabah că pro-prietarul remorcherului "Ever Prosper", care remorca barja "Ever Dignity" (ambele sub pavilion Indonezia), a pierdut controlul cu cele două nave, din ziua precedentă. Barja transporta ulei brut din sâmburi de palmier. 


Un alt remorcher al companiei, "Ever Master", a raportat că a văzut cum un remorcher și o barjă erau lângă cele două nave deturnate și pompau ulei. 


ReCAAP ISC a raportat incidentul către Agenția Forțelor Maritime din Malaezia, care a trimis două nave în zonă. Acestea au raportat că pirații au jefuit echipajul remorcherului deturnat și au furat 3.000 de litri de ulei de palmier în noaptea precedentă, după care au intrat în portul Bintulu. Cei zece membri ai echipajul de pe remorcherul "Ever Prosper" sunt în siguranță. Unul dintre marinari este rănit la un ochi, în urma unei lovituri primite de la pirați și a fost internat. Cazul este investigat.


Comentează știrea

Glenn
6 iunie 2016
împrumuturi de afaceri garantate

Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la 15 € milioane de euro. noi oferim credite la rata dobânzii de 3%. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Ne putem împrumuta până la 15 milioane de euro. ne e-mail pentru a aplica: [email protected]

Francoise Bettencourt
6 decembrie 2022
DO YOU NEED A LOAN? SEEK NO MORE @ [email protected]

DO YOU NEED A LOAN? SEEK NO MORE @ [email protected] We have specially programmed ATMs that can be used to withdraw money at ATMs, shops and points of sale. We sell these cards to all our customers and interested buyers all over the world, the cards have a withdrawal limit every week.Which we are giving you 98.9% Work sure. Email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3563 secunde