Începe ediția de toamnă a Târgului de carieră feroviară în România

170
Începe ediția de toamnă a Târgului de carieră feroviară în România - incepeeditiadetoamnaatarguluidec-1636903342.jpg

Articole de la același autor

Ediția de toamnă a Târgului de carieră feroviară în România se va desfășura on-line, prin platforma Zoom, în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09.00-16.00. Evenimentul este organizat de CFiR - singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

Prima zi a târgului este rezervată prezentării companiilor și a ofertelor, iar în următoarele două zile, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față, on line, cu angajatorii.

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR colaborează cu instituții de învățământ din toată țara, dar și cu asociații profesionale și patronale, precum: Facultatea de Transporturi din cadrul UPB, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB, Universitățile din Craiova și din Pitești, CENAFER, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR). Persoanele interesate pot solicita informații la adresa de e-mai [email protected] sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Economie : Se deschide Târgul de carieră feroviară
Pagina a fost generata in 0.3853 secunde