Incendii pe mările lumii

201
Incendii pe mările lumii - incendiipemarilelumii-1599660798.jpg

Articole de la același autor

În dimineața de 7 septembrie 2020, în timp ce aștepta permisiunea de a intra în portul Dung Quat, din Vietnam, la bordul tancului de produse petroliere „Trung Thao 36 BLC” s-a produs o explozie devastatoare. Deflagrația a avut loc în zona centrală a tancurilor de marfă. Explozia i-a aruncat peste bord pe cei 12 membri ai echipajului. Un marinar a dispărut, ceilalți 11 fiind salvați. Incendiul a fost stins de remorcherele pompier în aproximativ o oră. Vasul nu era încărcat. Cel mai probabil, explozia a fost provocată prin aprinderea reziduurilor din tancurile de marfă.

x x x

Portcontainerul „MOL Charisma” a raportat un incendiu într-o magazie de marfă, în timp de se afla la est de Sri Lanka. Vasul plecase din Port Klang, Malaezia, și urma să ajungă la Ngava Sheva, Mumbai, India. Nava a fost nevoită să reducă viteza și să se îndrepte spre Colombo, Sri Lanka, unde a ajuns în dimineața de 3 septembrie 2020. Incendiu a fost stins cu ajutorul instalației de CO2, dar echipajul a fost nevoit să se asigure că nu mai există nici un pericol de reaprindere a focului.

x x x

Cargoul de mărfuri generale „Tejo Alges” a raportat un incendiu în sala mașinilor, în timp ce se afla în Golful Biscaia, la nord de Ferrol, Spania. Focul a fost stins de echipaj, dar a provocat pagube, nava intrând în black-out și fiind nevoită să solicite remorcarea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 August 2020
Stire din Economie : Știri din industriile mării
Luni, 20 Iulie 2020
Stire din Economie : Știri din industriile mării
Pagina a fost generata in 0.4591 secunde