Hoții nu vor mai putea fura din "Oil Terminal" Constanța

827
1
Operatorul portuar "Oil Terminal" a inaugurat, ieri, sistemul de supraveghere video a terminalului petrolier din portul Constanța și a fascicolului de conducte, cu lungimea de 5 km, care leagă depozitul "Port" cu depozitul "Sud". 

Este vorba de un sistem ultramodern, care respectă toate standardele și normele de se-curitate din România, a declarat directorul general Sorin Viorel Ciutureanu.

Investiția (impusă de lege) se ridică la 2 milioane de lei (inclusiv TVA) și a fost realizată în decurs de un an. Constructorul, compania UTI, a instalat 7.980 metri de fibră optică, 9.660 metri de cabluri de alimentare și 51 de camere video, fixe și mobile, de mare rezoluție pe timp de zi și de noapte, cu focalizare variabilă, în gama 5 - 50 mm. 

Un dispecerat asigură centralizarea tuturor imaginilor de pe toate camerele video, afișarea pe monitoare, înregistrarea video digitală și stocarea imaginilor. 

Se asigură supravegherea tuturor instalațiilor, a transportului rutier, pe apă și pe calea ferată, prevenirea tentativelor de pătrundere neautorizată în obiective, a tentativelor de furt, a eventualelor acte de terorism și vandalism. Sistemul este de ajutor, de asemenea, în prevenirea poluării și a incendiilor, a declarat Mihai Popescu, directorul general al UTI Servicii Portuare. 

70% din echipamentele utilizate la construcția sistemului provin din import, dar 30% au fost fabricate de UTI, a dezvăluit Mihai Popescu.

Sistemul de supraveghere video de la "Oil Terminal" este cel de-al doilea realizat de UTI în portul Constanța, primul fiind cel de la compania "Comvex". 

Comentează știrea

cineva
5 aprilie 2013
oil terminal

"com-pania","direc-torul "???? "anal-fabeti" mai sunt unii care redacteaza..... dar chiar in halul asta ???? nu mai stiti nici limba romana macar?????? sa va fie rusine ROMANILOR!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2313 secunde