Grapini: Creșterea economică a României va fi mai mare în 2014 decât în 2013

63
Grapini: Creșterea economică a României va fi mai mare în 2014 decât în 2013 - mariagrapini1368609441-1371548653.jpg

Articole de la același autor

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Maria Grapini, consideră că România va înregistra anul viitor o creștere economică mai mare, comparativ cu 2013.




"Există o voință clară a Guvernului de a face clarificări în piață, de a face reglementări în folosul întreprinzătorilor. Există, de asemenea, voința de a se investi în România. Ceea ce trebuie înțeles este că etica în afaceri este un beneficiu pe termen lung. Într-o piață în care nu există etică în afaceri, în care avem concurență neloială, noi, întreprinzătorii, suntem cei care trebuie să luptăm împotriva celor care nu respectă regulile pieței", a afirmat, marți, Maria Grapini, la dezbaterea "Dincolo de primul milion", potrivit Agerpres. 


"Sper să schimbăm și schema de minimis pentru IMM-uri. Chiar mâine, în Guvern, se va discuta această reglementare, care sper să intre în vigoare începând cu 20 iulie 2013, prin care IMM-urile să beneficieze de 200.000 de euro. De altfel, nevoia de lichiditate și de finanțare este cel mai mare obstacol pentru dezvoltarea micilor întreprinzători. Chiar în acest moment, la nivelul Uniunii Europene, se discută cererea Germaniei ca să crească schema de minimis pentru IMM-uri la 500.000 de euro. Dacă va obține Germania, putem să adoptăm și în România o schemă de minimis crescută până la acest plafon", a spus Grapini. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5397 secunde