Galerie foto. Cofetăria Giorginio - gust, naturalețe și eleganță

1034
1

Articole de la același autor

Cofetăria Giorginio a luat naștere în 2005 datorită unor persoane pasionate, care și-au dorit să transmită și altora din calitatea unor produse unice și gustoase. 


Giorginio este prima cofetărie artizanală din Constanța, care vă încântă gusturile printr-o varietate de bunătăți naturale, fără înlocuitori și amelioratori de gust. Oferta cofetăriei Giorginio satisface toate gusturile: de la dulce la sărat și chiar amărui, de la cofetăria clasică, prăjituri, până la cheesecake și macarons. Rețetele clasice și naturale făcute în laboratorul propriu de producție vă vor face să vă simțiți în al nouălea cer, iar raportul calitate-preț este unul excelent. 


La cofetăria Giorginio veți găsi, pe lângă produsele de cofetărie și patiserie, torturi pe toate gusturile și mărimile pentru orice ocazie specială, aniversări, botezuri, nunți. În acest sens, reprezentanții cofetăriei oferă consultanță gra-tuită în care puteți discuta despre ideile și cerințele dumneavoastră, despre arome, detalii și prețuri. Puteți consulta și pagina cofetăriei, www.giorginio.ro


Cofetăria Giorginio este ideală pentru petrecerea unei după amiezi în compania familiei sau a prietenilor, dar prezintă un avantaj și pentru părinții care vin cu copiii, deoarece în interior nu se fumează. În cofetărie, care are o capacitate de 30 locuri, clienții pot servi prăjituri delicioase, însă și cafea, ciocolată caldă și diverse băuturi răcoritoare. De asemenea, cofetăria Giorginio are un sediu și în București, cu aceleași produse și aceeași calitate. Dacă vrei să te răsfeți cu o prăjitură deosebită, cofetăria Giorginio este locul ideal. 


Comentează știrea

Dolph Lundgren
22 iulie 2014
Cea mai proasta "cofetarie" din constanta !!!

gust, naturalete ? ? ? In capu' vostru de IDIOTI poate !!! Cele mai ORDINARE si mai ORBILE " prajituri " pe care le-am mancat VREODATA !!!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 11 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : De ce  un ou rece strică prăjitura
Luni, 09 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Prăjitură pentru cafea
Marţi, 13 August 2013
Stire din Diverse : Prăjitură cu piersici
Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Diverse : Rețete pentru pici: Tort cu citrice
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Rețete pentru pici: Prăjitură cu iaurt
Pagina a fost generata in 0.3859 secunde