Franța sprijină aderarea României la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică

275
Franța sprijină aderarea României la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică - frantasprijinaaderarearomanieila-1612106675.jpg

Articole de la același autor

Ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, și omologul francez, Bruno Le Maire, au discutat, în cadrul teleconferinței de la finalul săptămânii trecute, despre perspectivele economiei europene în anul 2021, stadiul implementării programului național de redresare și reziliență și despre perspectivele României de aderare la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

Ministrul francez și-a declarat sprijinul pentru accederea României în OCDE și pentru deschiderea unui canal de dialog permanent cu ministrul român de finanțe, în vederea stabilirii etapelor de lucru ulterioare. „Contați pe sprijinul meu total în privința aderării la OCDE până la finalizarea cu succes a demersului României!”, a declarat ministrul francez. Totodată, cei doi demnitari au împărtășit opinii referitoare la necesitatea implementării cât mai rapide a mecanismului european de redresare și reziliență.

Discuția dintre cei doi miniștri de finanțe face parte din seria de convorbiri inițiată de Alexandru Nazare cu omologii săi din statele membre și cu reprezentanți ai Comisiei Europene.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5521 secunde