Fost director al CN APM Constanța, pus sub urmărire penală de DNA

472
1
Fost director al CN APM Constanța, pus sub urmărire penală de DNA - fostdirectorok-1521742178.jpg

Articole recomandate

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța au dispus efectuarea urmăririi penale față de Aurelian Andrei Popa, la data faptei director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA (CN APM SA) Constanța, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
 
Potrivit procurorilor, la data de 18 martie 2011, Aurelian Andrei Popa a îndeplinit, cu încălcarea legii, un act legat de atribuțiile de serviciu care decurgeau din funcția de director general al CN APM SA, în sensul că a cumpărat pentru companie un teren situat în extravilanul comunei Agigea, fără a avea mandat în acest sens și la un preț mult mai mare decât valoarea comercială reală. 


Procedând în această manieră, Aurelian Popa a provocat companiei pe care o conducea un prejudiciu în valoare de 1.761.160,84 lei, reprezentând prețul terenului achiziționat în modalitatea de mai sus, concomitent cu obținerea unor foloase necuvenite pentru vânzătorul terenului, mai susțin anchetatorii. 


Comentează știrea

Serban
23 martie 2018
Hopa !

Terenul era al curvistinei Boagiu... Mai mare jigodie de om ca individul asta , mai rar gasesti...! Bah , boul asta filfizon are sotie si daca da , cum plm poate sta cu un idiot ?!? Totusi , exista o compensatie in natura si acest mitocan care se da mare "manager" (el fiind un umil absolvent cu chiu cu vai de studii marinaresti in Coiciu) va trebui sa-si pregateasca... rozeta anala...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2026 secunde