Forumul Investitorilor Individuali a atras peste 900 de participanți

191
Forumul Investitorilor Individuali a atras peste 900 de participanți - forumulinvestitorilorindividuali-1574200403.jpg

Articole de la același autor

Peste 900 de persoane s-au înscris la ediția aniversară a Forumului Investitorilor Individuali, eveniment de referință organizat, pentru a zecea oară, de Bursa de Valori București și partenerii săi. 


Speakeri au fost reprezentanți ai companiilor de brokeraj, ai fondurilor de investiții, fondurilor de pensii, companiilor listate și analiști. 


"Bursa nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toți românii să investească. Bursa ar trebui să aibă un loc serios în economie și ne-am dori ca toți românii să își țină economiile în valori mobiliare. Piața de capital nu trebuie să fie un experiment, trebuie să fie locul principal în care să ne păstrăm banii pe termen lung", a declarat Adrian Tănase, CEO al BVB. 


La rândul său, Lucian Anghel, președintele BVB, a spus: "Principiul de a nu pune toate ouăle în același coș, de a nu risca toți banii în aceeași zonă, pe aceeași clasă de active, este un principiu universal valabil. Este esențial să investim în mod regulat și nu neapărat sume foarte mari. Dacă investim în mod regulat, diversificat și suntem disciplinați, atunci avuția noastră financiară are toate șansele să crească. Spre exemplu, randamentul total (BET-TR incluzând dividendele) al investiției în acțiuni a fost de peste 200% în echivalent euro pentru perioada septembrie 2012 - noiembrie 2019".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Lovitură dură pentru CFR Marfă
Pagina a fost generata in 1.6748 secunde