Fond internațional de ajutorare a navigatorilor afectați de pandemia Covid-19

739
Fond internațional de ajutorare a navigatorilor afectați de pandemia Covid-19 - fondinternationaldeajutorareanav-1630690118.jpg

Articole de la același autor

Fondul internațional de ajutorare a navigatorilor (Seafarers International Relief Fund - SIRF) a fost înființat pentru a veni în sprijinul marinarilor afectați de pandemia Covid-19. Sute de mii de lupi de mare sunt traumatizați din cauza restricțiilor de călătorie impuse de guvernele din întreaga lume.

Escaladarea cazurilor Covid-19 în India la peste 400.000 pe zi a determinat unele porturi majore să interzică schimburile de echipaje pe navele care a vizitat recent porturile din India, Bangladesh, Nepal, Pakistan și Sri Lanka.

Fondul este coordonat de Seafarers’ Charity - o organizație de caritate din industria maritimă - și este utilizat pentru asistarea navigatorilor indieni și a familiilor acestora, dar și a navigatorilor din întreaga lume.

În urmă cu câteva zile, Fondul a anunțat că, în mai puțin de trei luni, a adunat 1,17 milioane de dolari americani, datorită unei donații substanțiale din partea companiei NYK Line, dar și a altor donatori persoane fizice, fundații și corporații, precum GasLog, ADNOC Logistics & Services, Bureau Veritas și Denholm Group.

Cele mai recente ajutoare acordate de Fond constau în furnizarea pachetelor cu hrană pentru peste 1.000 de familii de navigatori din Kochi, Kerala (India), plus finanțare pentru asistența medicală post-covid consiliere și terapie, inclusiv îngrijire specializată pentru copii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde