Florin Urziceanu rămâne la cârma Asociației Companiilor de Crewing din România

1126
3
Florin Urziceanu rămâne la cârma Asociației Companiilor de Crewing din România - florinurziceanu-1384455861.jpg

Articole de la același autor

Asociația Companiilor de Crewing din România a luat naștere în anul 2001 și a fost reactivată în 2010, sub o nouă conducere. Cele 23 de agenții membre furnizează mai mult de 60% din locurile de muncă ale navigatorilor maritimi din țara noastră, pentru flote cu pavilion Japonia, Marea Britanie, Franța, Italia, Norvegia și pentru pavilioanele de complezență. 


Potrivit bilanțului prezentat în cadrul adunării generale, asociația a fost deosebit de activă în 2013, pe plan intern și internațional, legislativ, social și educațional. 


Astfel:
 a organizat numeroase în-tâlniri și dezbateri cu autoritățile statului, cu CERONAV, instituțiile de învățământ de marină și Sindicatul Liber al Navigatorilor;
 a participat la inițiativele Eurocrew (organizație care reunește asociații ale companiilor de crewing din: Croația, Letonia, Polonia, România și Slovacia); 
 a organizat consultări pentru armonizarea aplicării Convenției internaționale MLC - 2006;
 a finalizat negocierea cu Ministerul Transporturilor pentru autorizarea clinicilor medicale private care asigură examinarea navigatorilor; 
 a continuat negocierea, cu ANR, a normelor de aplicare a convenției MLC - 2006,
 a coordonat studiul asupra forței de muncă maritime efectuat de Dearsley Maritime Consul-tancy, destinat Comisiei Europene. 


Pentru perioada următoare, asociația își propune: să fi-nalizeze negocierea cu ANR și SLN a termenilor normelor de aplicare a MLC -2006; să participe la reuniunea Eurocrew, din mai 2014, de la Bratislava; să orga-nizeze seminarii de orientare profesională pentru cadeți; să atragă noi membri. Ieri, adunarea generală i-a încredințat un nou mandat de trei ani echipei sale de conducere. Florin Urziceanu (compania AB Crewing) deține funcția de președinte al asociației, fiind secondat de vicepreședinții Alin Cerbureanu (compania V.Ships Manpower) și Valeriu Raicu (compania Peter Dohle). 


Comentează știrea

marinarul stradal
15 noiembrie 2013
Articol de rahat !!!

Mai bine le-ar gasi cadetilor vapoare pe care sa navigheze , nu "să organizeze seminarii de orientare profesională pentru cadeti"... Nu i-a orientat destul scoala pe care au absolvit-o ?!? Cum pot spangangii astia sa-i "orienteze professional" ?!? Titza, Tiza , cum iti mai place limba de lemn !!!

un marinar
15 noiembrie 2013
spaga AB crewing

Toata lumea stie ce spagari sint astia de la AB crewing pacat ca sint fosti marinari.Asociatia ar trebui sa se numeasca Asoc agentiilor spagare din Romania.Nu va mai saturati nenorocitilor care luati spaga de la marinari.Rusine sa va fie!!!!

tiza-limba de lemn
15 noiembrie 2013
urziceanu-spaga mare

nu a facut ca marinarii romani sa fie mai bine platiti decat croatii; nu a facut ca marinarii romani sa nu mai fie umiliti atunci cand intra in birourile unor amatori; nu a inteles ca marinarul este cel care il plateste pe acest urziceanu; nu a facut nimic ca Romania sa adopte MLC2006; nu a facut nimic ca familiile marinarilor sa fie protejate...etc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.307 secunde