Fiscul rade tot ce mișcă prin Vamă

407
Fiscul rade tot ce mișcă prin Vamă - fisculrade-1550186691.jpg

Articole recomandate

Din data de 8 august până în prezent, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală au oprit și verificat în trafic 124.800 de autovehicule de transport marfă în proximitatea punctelor de trecere a frontierei de stat.

Ei au identificat mărfuri transportate fără acte legale de proveniență și au aplicat sancțiuni totale de 8,68 milioane de lei, dintre care: amenzi în cuantum total de 3,91 milioane de lei, confiscări de mărfuri în valoare de 4,30 milioane de lei și confiscări de numerar în sumă totală de 458.547 lei.

În zonele punctelor de trecere a frontierei Nădlac (I și II), Giurgiu și Borș s-au identificat cele mai multe transporturi de bunuri fără acte legale de proveniență. Bunurile reprezintă articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

XXX

Inspectorii vamali de la Sighet au descoperit, la intrarea în România, 551.600 țigarete de proveniență ucraineană, ascunse în pereții laterali și în plafonul unui microbuz. Valoarea în vamă estimată a țigărilor sustrase de la controlul vamal este de 58.300 lei. Cazul a fost predat organelor Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3625 secunde