Fiscul ia la puricat veniturile nedeclarate de români

287
1
Fiscul ia la puricat veniturile nedeclarate de români - 183229articol1430639526-1435230871.jpg
Persoanele fizice cu cheltuieli mult prea mari față de venituri vor da cu subsemnatul la Fisc. ANAF pregătește o structură internă care se va ocupa de persoanele fizice cu risc fiscal și va investiga diferențele dintre cheltuielile afișate și veniturile declarate ale contribuabililor, scrie adevărul.ro.


Fiscul ia la puricat persoanele fizice cu risc fiscal

În cazul persoanelor fizice (particulare), riscul fiscal este estimat în funcție de cheltuielile și de veniturile acestora. "Dacă veniturile declarate sunt prea mici față de cheltuielile afișate, respectiv când diferența dintre venituri și cheltuieli este semnificativă, evidentă, persoana respectivă ar putea fi încadrată în categoria persoane cu risc fiscal", potrivit surselor citate de adevărul.ro.


Potrivit acelorași surse, informațiile privind comportamentul financiar al persoanelor fizice cu risc fiscal vor fi obținute prin colaborare cu toate instituțiile capabile să le furnizeze, cum ar fi băncile sau primăriile, dar și angajatorii acestor persoane. 



Comentează știrea

rodica
25 iunie 2015
proiect

Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4666 secunde