Firmele de top din județul Constanța vor fi premiate online

813
Firmele de top din județul Constanța vor fi premiate online - firmeledetopdinjudetulconstantav-1607362683.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în format online, festivitatea Topul firmelor din județul Constanța 2019, ediția a XVII-a, în ziua de joi 10 decembrie 2020, începând cu ora 11.

Evenimentul va putea să fie urmărit prin accesarea site-ului CCINA Constanța https://www.ccina.ro/ sau pe adresa sa de facebook https://www.facebook.com/CCINACTA.

În cadrul festivității, vor fi acordate 135 de diplome de excelență firmelor clasate pe primul loc la ultimele cinci ediții ale Topului Județean (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) și vor fi menționate 704 firme care s-au clasat pe primul loc în clasament.

Cu această ocazie, va fi lansat catalogul „Topul firmelor din județul Constanța pe anul 2019”, care cuprinde informații despre 1.549 firme clasate pe primele trei locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate, precum și clasamentele cu primele 100 de firme, după cifra de afaceri și după profitul din exploatare.

Clasificarea s-a realizat după domeniul principal de activitate. Au fost luate în considerare șapte domenii principale de activitate. Pentru realizarea topului județean al societăților au fost prelucrate, utilizând o platformă online națională, creată de Camera de Comerț și Industrie a României, datele conținute în bilanțurile financiar – contabile depuse de societățile din județul Constanța, pentru activitatea desfășurată în cursul anului 2019.

Conducerea CCINA Constanța invită oamenii de afaceri constănțeni să urmărească festivitatea online de premiere a excelenței în afaceri și a celor mai dinamice firme constănțene în anul 2019! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8759 secunde