EximBank a acordat un credit de 100 de milioane de lei

203
2
EximBank a acordat un credit de 100 de milioane de lei - eximbankaacordatuncreditde100dem-1515418527.jpg

Articole de la același autor

EximBank și BT Leasing (BTL), companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, au încheiat, la finele anului trecut, un acord prin care banca a acordat societății de leasing un credit în valoare de 100 de milioane de lei. Acesta are ca destinație acordarea de finanțări în lei pe termen scurt și mediu pentru activitatea clienților BT Leasing.

"Acest acord încheiat cu încă un jucător de top pe segmentul serviciilor de leasing financiar ne permite să ne atingem obiectivul de a crea contexte propice dezvoltării businessului local, colaborarea permițându-ne să finanțăm indirect companiile mici și mijlocii, în condiții de maximă eficiență. Asigurăm astfel un acces flexibil și convenabil la soluții de finanțare ce permit realizarea de investiții pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature, contribuind la creșterea competitivității într-un mediu economic din ce în ce mai dinamic și complex", a declarat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

"Această nouă facilitate ne ajută să susținem dezvoltarea cât mai multor IMM-uri din România, leasingul financiar fiind cea mai facilă formă de finanțare pentru acestea. Prin dezvoltarea rețelei de vânzări a produselor de leasing, cross-sellingul cu Banca Transilvania, parteneriatele cu dealerii autorizați de autovehicule și echipamente, precum și prin astfel de colaborări cum este cea cu EximBank, BT Leasing contribuie la rezultatele pozitive ale Grupului Financiar BT, susținătorul antreprenoriatului românesc", a afirmat Ionuț Morar, directorul general al BT Leasing. 

Comentează știrea

eugen
8 ianuarie 2018
lising

alte manevre pentru a eluda inpozitul

Pop
8 ianuarie 2018
Magari

Al fel de ajutor dat băncilor!! Sa îți dea dobânda 11% Bt leasing d c nu da exim Bank direct credit firmelor

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 1,14 ban
Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Francul e mai puternic 1,10 bani
Duminică, 07 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Prizonier pe un râu înghețat
Duminică, 07 Ianuarie 2018
Stire din Economie : O navă a dat iama într-un snop de bărci
Pagina a fost generata in 1.4283 secunde